Inkoop en transport

Inkoop en transport

Inkoop componenten

Liad Electronics verzorgt de inkoop van componenten voor u! De combinatie van geschoolde vakmensen, een unieke database en jarenlange kennis van de wereldmarkt zorgt ervoor dat Liad Electronics het juiste component tegen de juiste prijs in huis heeft.

Kennis & ervaring

Het wereldwijd inkopen van componenten vereist uitgebreide, actuele kennis van de markt en de vele fabricaten. De componenten voor uw producten koopt Liad Electronics uitsluitend in bij gecontroleerde toeleveranciers die voortdurend op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid gekeurd worden.

K

Wij zorgen ervoor dat alle componenten in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Mochten specifieke componenten een (te) lange levertijd hebben adviseren wij u, in overleg met onze engineering, over alternatieve componenten.

Lifecycle management

Uiteraard is lifecycle management ook een onderdeel van dit proces. Zodra componenten obsolete worden zoeken wij naar mogelijke alternatieven. Wij geven u ook de kans een Last Time Buy (LTB) te doen zodat u de mogelijkheid heeft uw design aan te passen indien nodig!

ESD en MSL veilig

Alle componenten worden tijdens het complete productieproces ESD veilig verwerkt. Om te zorgen dat elektronische componenten en modulen niet kunnen beschadigen door statische elektriciteit, beschikt Liad Electronics over een ESD-veilige werkomgeving, c.q. geconditioneerde opslag. Door een juiste behandeling en geconditioneerde opslag wordt beschadiging door vocht (MSL) voorkomen, wat de levensduur in het veld bevorderd.

Veilig en professioneel Transport

En dan uiteindelijk de verzending… het laatste onderdeel van het proces maar toch zeker niet onbelangrijk! Omdat wij willen dat uw producten veilig en ongeschonden worden afgeleverd maken wij, waar mogelijk, gebruik van onze eigen koerier! Indien we geen gebruik kunnen maken van onze koerier schakelen wij betrouwbare koeriersdiensten zoals UPS of DHL in.

De beste prijs en kwaliteit

Door krachten te bundelen met onze partners zoeken wij naar het hoogste inkoopvolume en dus naar de beste prijs voor uw materialen. Zo zorgen wij dat u nooit teveel betaalt.

Flexibiliteit & diversiteit
ISO 9001:2015 certified
Snelle doorlooptijd
IPC gecertificeerde medewerkers
Modern machinepark
Track & tracebility