THT Through Hole Technology

Goede assemblage bespaart tijd en geld!

Ondanks het feit dat componenten steeds kleiner zijn geworden en de Surface Mount Technology (SMD) en Chip On Board Technology (COB) een hele sterke groei hebben laten zien, is de oudere conventionele, Through Hole, techniek nog steeds niet weg te denken. Liad Electronics heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de Through Hole Technology.

Hand solderen

Indien golf en/of selectief solderen niet mogelijk is plaatsen wij de componenten met de hand. Onze conventionele afdeling bestaat uit IPC-A-610 gecertificeerde medewerkers die volledig handmatig assembleren.

Golfsolderen

Golfsolderen is een bijzonder secure, machinale vorm van solderen waarbij een hoge kwaliteit soldeerverbinding kan worden gegarandeerd. Golfsolderen vindt volledig onder stikstof plaats, met als voordeel minimale vervuiling van het product, dus een schoner product.

Selectief Solderen

Selectief solderen van Through Hole componenten heeft het voordeel dat je kunt solderen met beperkte ruimte op dubbelzijdig gemonteerde SMA printen. De machine werkt sneller dan handsolderen en kan een grotere productie leveren. Het voordeel is dus sneller en kosten efficiënter.

Automatisch Solderen

Zowel golf als selectief solderen wordt automatisch uitgevoerd om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Beide processen zijn loodvrij.

Flexibiliteit & diversiteit
ISO 9001:2015 certified
Snelle doorlooptijd
IPC gecertificeerde medewerkers
Modern machinepark
Track & tracebility