Meer dan 25 jaar uw partner in de Electronic Manufacturing Services (EMS) industrie

Meer dan 25 jaar uw partner in de Electro Manufacturing Supplier (EMS) industrie

Wie zijn wij

Liad Electronics Breda, al meer dan 25 jaar uw partner in de Electronic Manufacturing Services (EMS) industrie. Gespecialiseerd in het assembleren van printpanelen voor verscheidene industrieën in Europa. Wij ontzorgen onze klanten gedurende de volledige levenscyclus van hun producten.

Voldoen aan de wensen van onze klanten qua levertijd en kwaliteit is onze missie.

Wat doen we

Wij produceren met een hoge automatiseringsgraad kleine tot middelgrote series met als onderscheidend vermogen flexibiliteit, diversiteit, complexiteit, kwaliteit en doorlooptijd in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Hoe werken wij

Ondanks de hoge mate van automatisering blijft het werk voor gekwalificeerde experts, Liad Electronics Breda heeft deze in huis: van het assembleren tot het testen van het product, voor inkoop van componenten tot en met kwaliteitsbewaking.

Onze missie

Liad Electronics Breda, uw partner voor electronic manufacturing services

Wij zijn een flexibele en betrouwbare toeleverancier met een duidelijke focus op high mix/low volume elektronica samenstellingen met een hoge automatiseringsgraad voor industriële klanten.

Complex, flexibel en kwaliteit.

Het beleid van Liad Electronics wordt ondersteund door een kwaliteitsmanagementsysteem wat voldoet ISO 9001-2015 norm.

Ons doel is om:

  • Een doelmatige (winstgevende, kostenefficiënte) manier van werken te realiseren die er toe leidt dat door Liad Electronics producten en diensten geleverd worden die voldoen aan de eisen van klanten.
  • Het verhogen van klanttevredenheid door proces- verbetering en borging integraal met alle betrokkenen door te voeren en te communiceren.

Het volledige proces van Verkoop, Werkvoorbereiding, Inkoop, Productie, Controle en Reparatie is gericht op continue verbetering en beheersing van risico’s.

Meer over onze diensten →
Flexibiliteit & diversiteit
ISO 9001:2015 certified
Snelle doorlooptijd
IPC gecertificeerde medewerkers
Modern machinepark
Track & tracebility

Nieuws & Events

Wij houden u graag op de hoogte van innovaties en andere ontwikkelingen.

Wij staan voor u klaar!

Weten wat we voor uw product of productontwikkeling kunnen betekenen?  Bel +31 (0)76 572 21 44 of vul onderstaand formulier in